Bernhard

Member
Joined
May 25, 2020
Messages
45
Reaction score
20
I have a customer who gave me permission to use her login to invite other admins. I did this, however the person in question informed me that he did not receive an invitation. I deleted this invitation and sent it again, same result. The gmail address is correct and there is also no error when sending the invitation?

Does anyone here know more?
 

Phil Rozek

Local Search Expert
Joined
Jul 26, 2012
Messages
2,101
Solutions
18
Reaction score
1,761
@Bernhard, in the situation you describe, I've found it's always an issue of (1) the invitation going straight into the recipient's spam folder, or (2) Gmail threading the invitations together in a confusing way (i.e. the most-recent invitation is buried in the email thread under the old invitations).

(Others here seem to encountered a GMB bug, but I never have.)
 

Phil Rozek

Local Search Expert
Joined
Jul 26, 2012
Messages
2,101
Solutions
18
Reaction score
1,761
@Bernhard, yes, that would be a good next step to try. You may also want to try a non-Gmail address. Just to determine whether it's an email issue.
 

Login / Register

Already a member?   LOG IN
Not a member yet?   REGISTER

LocalU

Most UpVoted Answers

  Promoted Posts

New advertising option: A review of your product or service posted by a Sterling Sky employee. This will also be shared on the Sterling Sky & LSF Twitter accounts, our Facebook group, LinkedIn, and both newsletters. More...
Google Product Exert


Top Bottom