More threads by Kel

Kel

0
Joined
Feb 5, 2013
Messages
27
Reaction score
1
I went to add a video to a new client's Places page. When I went to edit the page it was 100% complete without a video. After adding the video, it is now at 93% complete. Any clue why this happened/how to fix it?
 
Hi Kel,
This is actually quite an old 'bug'. Add a second video and the percentage will go up again. For some reason, adding just one video makes the percentage go down, and as weird as that is, it's been like that for years.
 
Interesting. Thanks Miriam. I've never heard of that one before.
 
That is awesome. Maybe Google has a sense of humor after all.

Not sure I would worry about it since videos are not showing live on the page.
 
Yep it?s true only adding ONE vid takes % completion down.

But also true as Keenan said videos are not even supported right now and have not been for months.
 
If I knew for a fact that adding 1-5 videos affected the ranking, even a little, I would say do it. My gut feeling is that it does not, but I really don't know for sure.
 
Wow, I never knew about that. Thanks, Miriam!
 

Login / Register

Already a member?   LOG IN
Not a member yet?   REGISTER

LocalU Event

LocalU - Level Up Your Content Marketing Game with AI

  Promoted Posts

New advertising option: A review of your product or service posted by a Sterling Sky employee. This will also be shared on the Sterling Sky & LSF Twitter accounts, our Facebook group, LinkedIn, and both newsletters. More...
Top Bottom