Joined
Jan 24, 2020
Messages
166
Yesterday I go into my GMB to check like I do each day and I found it says this:

Screen Shot 2020-11-14 at 4.03.53 AM.png


I have had a logo there since as far back as I can remember, so I am not sure why it's saying that. I checked and my Logo labelled image is there like it should be, but I upload the logo again just for good measure. It is showing just fine.

Afterwards the message saying to Completely my Business Profile was still there, and it's still there today too when I returned.

When I go to Photos it shows all of my photos but in the bottom right hand corner it says "1d" on all of them. Does that mean 1 day that they have been there? As in there is some glitch? Why would all of them say that, I only uploaded the 1 logo pic yesterday. The view count on the left hand bottom corner is correct saying that they have thousands of views.

Any idea what is going on?

Screen Shot 2020-11-14 at 4.08.23 AM.png
 

Phil Rozek

Local Search Expert
Joined
Jul 26, 2012
Messages
1,751
@DontBiteUrNails, I haven't seen that phenomenon. My guess is that the honey-do list will update itself soon enough, if you've uploaded your logo into the "logo" bucket within the GMB photos area.

Yes, "1d" denotes 1 day since you uploaded a photo. Why a new photo would have that crazy-high view count, and old photos share the "1d" label, is a mystery to me. If I saw the GMB page there's a chance I'd have more-helpful feedback.
 
Joined
Jan 24, 2020
Messages
166
Hi Phil,

Just to clarify, that image showing the 28.5K views is not the Logo image that I re-uploaded yesterday, it is another one.

Also, I wanted to mention that the GMB iPhone app is also telling me to upload a Logo because my listing is only 80% finished. But my listing does have a Logo on it.

I sent you the link to the GMB page in private.
 
Joined
Jan 24, 2020
Messages
166
I was hoping this would correct itself, but it's been 5 days and I still have it tell me to completely my business profile and upload a logo (even though it shows that a logo is there and I have uploaded a new one many times.

It seems like a glitch, especially since all of my photos that have been there for years now say that they are only 5 days old, which is the same time that GMB told me to upload a logo so they are definitely connected.

What can I do? How can I escalate this to Google?
 
Joined
Jan 24, 2020
Messages
166
This is still happening. I have uploaded the Logo many times, but it still says that I don't have a logo and my profile is only 80%.

How can I escalate this to Google? I don't have Twitter so I can't tweet them.
 

Login / Register

Already a member?   LOG IN
Not a member yet?   REGISTER

Most UpVoted Answers

Trending: Most Viewed

  Promoted Posts

New advertising option: A review of your product or service posted by a Sterling Sky employee. This will also be shared on the Sterling Sky & LSF Twitter accounts, our Facebook group, LinkedIn, and both newsletters. More...
Google Product Exert


Top Bottom